top of page

Onze projecten in 2014, enkele voorbeelden.

Ziehier enkele voorbeelden van video-projecten waarin we topkwaliteit leverden aan een correcte prijs. Dit zeggen we niet zelf, dit zeggen onze klanten.

MIVAS

 

Mivas is een beschutte werkplaats. Gespecialiseerd in het herverpakken van producten.
Bij Mivas wilden ze een filmpje dat voor drie dingen moest dienen. Een bedrijfsfilm omdat Mivas 40 jaar bestond, een informatiefilmpje voor mensen die er kwamen weren en een voorstellingsfilm om van de voor grote multinationals opdrachten binnen te halen.
Ondertussen is Mivas een groot bedrijf met verschillende vestigingen en velen van ons kennen Mivas zonder het te weten. Hoe dat komt, zie je in het filmpje.

LONDEN

 

Het filmpje over London is gemaakt met fotograaf Tom Dhaenens. Tom Dhaenens heeft al een heleboel fotoboeken gemaakt; over de luchthaven van Zaventem, de haven van Antwerpen, de stad Gent, de baggerwerken van Deme over de hele wereld, … Dit filmpje in Londen was de piloot voor een reeks over wereldsteden.

DINOPARK

 

Toen in de buurt van de oude mijnterreinen een skelet van een dinosaurus gevonden werd, wou Dierenpark Gaia in Kerkrade in Nederlands Limburg een heel themapark bouwen. Het Belgische ontwerpbureau Playful tekende en bouwde de Dino Dome. Dit filmpje toont hoe dat ging - van de eerste spadesteek tot de opening.

AGC GLASOVEN

 

AGC in Mol maakt heel dun glas zoals voor tablets en smartphones.
Dit filmpje werd gemaakt naar aanleiding van een opendeurdag. Omwille van veiligheidsredenen mochten bezoekers op sommige plaatsen niet komen. Daarom dit filmpje.

bottom of page