top of page

Onze projecten in 2021, enkele voorbeelden.

Ziehier enkele voorbeelden van projecten waarin we topkwaliteit leverden aan een correcte prijs. Dit zeggen we niet zelf, dit zeggen onze klanten.

Betsy Sandrine

 

Sandrine Avomo Etoa (artistennaam Bestsy Sandrine) is een jonge zangeres uit Kameroen die in 2020 een eerste CD uitbracht. De Broodkasters maakten videoclips van drie nummers (Mongo, Binga en L'homme de ma Vie). Het derde nummer L'Homme de ma Vie gaat over de wijze waarop een vrouw haar oprechte trouw belooft.

1302-F-fdu-Bouwmaterialendorp Vergotedok
Architectuur

 

Het internationaal gereputeerde architectenbureau Architectuurplatform Terwecoren Verdickt uit Brussel wil zijn externe communicatie uitbreiden met een nieuwe website, met inbegrip van diverse links naar sociale media.

Technologische
Innovatie

 

Maak Moonshot bekend. Dat was de opdracht van de Vlaamse overheid. Moonshot is het project van de Vlaamse overheid om Vlaamse onderzoekers te steunen die oplossingen uitwerken voor de klimaatopwarming.

 

De Broodkasters maakten korte reportages over de drie onderzoeken die al het verst staan.

Het Moonshot programma wordt gefinancierd door de Vlaamse Overheid en gefaciliteerd door Catalisti, de speerpuntcluster voor chemie en kunststoffen.

Wetenschap en industrie werken samen aan duurzame oplossingen zoals het vangen van CO2, het maken van bio-aromaten uit hout en het opslaan van waterstof in ijs.

bottom of page