top of page

Onze projecten in 2015, enkele voorbeelden.

Ziehier enkele voorbeelden van projecten waarin we topkwaliteit leverden aan een correcte prijs. Dit zeggen we niet zelf, dit zeggen onze klanten.

TESLA

 

AGC Mol maakt de autoruiten van de Tesla. Als de ruiten de fabriek verlaten, zijn het nog vlakke glazen platen. Pas later worden ze in vorm getrokken. Het transport moet voldoen aan heel specifieke eisen. Wij maakten voor AGC hiervoor een opleidingsfilm. Een fragment. 

CONTINENTAL

 

Continental stelde in het zuiden van Spanje een nieuwe reeks autobanden voor op de Continental Black Chili Driving Experience. Topbanden voor topauto’s. Genodigden waren een aantal journalisten maar ook de winnaars van een wedstrijd. De voorstelling van de banden was een combinatie van een testrit en een wetenschappelijke uitleg van de makers. Continental vroeg ons een verslag te maken van dit evenement. Ze gebruiken het filmpje nu ook als teaser om kandidaten te lokken voor hun jaarlijks terugkerende wedstrijd. 

AGC MOL

 

Veiligheid is belangrijk. Zeker in een fabriek waar er met glas gewerkt wordt. De voorschriften voor de arbeiders worden steeds strenger,  de procedures veiliger. Maar de arbeiders moeten wel op de hoogte blijven. In opdracht van AGC Mol maakten we een reeks opleidingsvideo’s. Om te bekijken en te herbekijken. 

Prêt-à-fêter

 

Vroeger was een schoolboek een boek. Nu is een schoolboek een multimediapakket. Uitgeverij Pelckmans vroeg ons om hun nieuwe cursus Frans voor het 5de en het 6de jaar middelbaar te verfilmen als een soap. Prêt-à-fêter. Een groepje jongeren richt een eigen bedrijf op om feestmateriaal te verhuren. Met website en alles. Gespeeld door noordfranse acteurs. De animatie in beeld die achter de website zit, hebben we zelf uitgewerkt. 

bottom of page