top of page

Onze projecten in 2016, enkele voorbeelden.

Ziehier enkele voorbeelden van video-projecten waarin we topkwaliteit leverden aan een correcte prijs. Dit zeggen we niet zelf, dit zeggen onze klanten.

UCB

 

Voor Deloitte maakten wij een aantal testimonials van dokters over hun ervaringen met het internet in de moderne geneeskunde en de nieuwe digitale services van de farmareus UCB.

XPO FLEET

 

XPO Fleet is een bedrijf dat software schrijft voor het beheer van wagenparken. Dit jaar ontwikkelden ze een app waarmee iedereen die met een bedrijfsauto rijdt, zijn gegevens kan aanvullen. De app werd voorgeteld in Metropolis Antwerpen. Ons filmpje werd er getoond op een echt cinemascherm. Fier.

CARGLASS

 

Carglass is een tevreden klant van XPO Fleet. De baas wou daarover getuigen. Dit filmpje werd ook in Metropolis op een groot scherm getoond en had veel bijval.

AUTOROLA

 

Autorola is een internationale speler in de verkoop van tweedehandsvoertuigen. Om hun werking te uit te leggen en te promoten maakten we een filmpje. Ze wilden in het filmpje hun logo en stijl van hun website verwerkt hebben. Voor de Franstaligen werd het ondertiteld.

AGC

 

Van AGC, de glasfabriek in Mol, kregen we de opdracht om de veiligheidsprocedures te verfilmen in verschillende talen. Je ziet een compilatie van een filmpje in het Nederlands, Frans, Engels en Duits.

bottom of page